Welkom

Archief

ALGEMEEN NIEUWS

TECHNISCH NIEUWS

Welkom in Cruquius 1.6 / 1.7

Download de PDF


Beste bewoner,

Wij zijn blij u welkom te mogen heten namens WarmCruquius.

WarmCruquius is voor uw woning de beheerder van de warmte en koude levering en van de bereiding van het warme tapwater.

Zoals bij u bekend draait de centrale warmtevoorziening momenteel op een tijdelijke centrale. Dit heeft geen gevolgen voor de levering van warmte en het warme tapwater. Er wordt hard gewerkt aan de definitieve installatie, die zich in het aangrenzende gebouw bevindt. Volgens de huidige planning zal deze tegen het einde van het jaar gereed zijn. Wij zullen u tijdig informeren over het moment van omschakelen van de tijdelijke naar de definitieve installatie.

Vanuit onze klantadministratie InWarmte ontvangt u een e-mail met daarin alle informatie voor het afsluiten van het warmteleveringscontract. Dit contract gaat in op de datum van de sleuteloverdracht en dit is tevens de datum waarop dit contract uiterlijk dient te zijn afgesloten.
Aanmelden bij WarmCruquius kan ook via de site www.warmcruquius.nl.

In uw woning bevindt zich een DRIESbox. Middels deze DRIESbox wordt de warmte- en koudelevering tot in uw woning geregeld. Bij deze DRIESbox treft u een informatiekaart aan met daarop de contactgegevens van onze storingsdienst. Indien u onverhoopt een technische storing in de warmtelevering mocht ervaren kunt u contact opnemen met de storingsdienst.

Het beheer en onderhoud van het centrale gedeelte van de warmtelevering, dit is van de centrale tot aan uw woning, is voor u geregeld.
Over het afsluiten van het onderhoudscontract voor het deel van de installatie in uw woning ontvangt u binnenkort meer informatie via uw VvE.

Wij wensen u veel woonplezier.

Met vriendelijke groet,
WarmCruquius
Beheerder voor warmteleverancier project Cruquius 1.6-1.7